Maden følger årstiderne og er min. 60% økologisk.
Kantinen kan benyttes mandag til fredag og har åbent 11.30-13.00. Der tilbydes en frokostbuffet med en lun ret, salater samt forskelligt pålæg. Buffeten koster 40 kr. Der kan betales med MobilePay.
Der er mulighed for at købe kaffe samt andre varme drikke til 8 kr. pr. kop. Der er koldtvandshaner med og uden brus, som gratis kan benyttes.
Egen medbragt mad må gerne spises i kantinen.
To Good To Go
Kantinen er nu klar med endnu et tiltag for at reducere madspild.
Mandag til torsdag fra kl. 13.30-13.40 og fredag fra kl. 13.00 til 13.10 har du mulighed for at køberester fra dagens buffet med hjem. Kantinen stiller overskydende mad på buffeten, og du fylder selv boksen med det du har lyst til.
Selve boksens pris afhænger af, hvilken størrelse du køber. Første gang du køber boksen inkl. Opfyldning af mad, er priserne:
- Lille boks (920 ml): 55 kr. - derefter koster lille "to good to go" 20 kr.
- Stor boks (2 liter): 85 kr. - derefter koster stor "to good to go" 40 kr.
Mødeforplejning
Der er muligt at bestille forplejning til møder via kantinen. Det er også muligt at købe kaffe og te i automaterne i selvbetjeningskøkkenerne ved mødelokalerne. Selvbetjeningen består i, at man skal rydde op efter sig, og at brugt service skal sættes i opvaskemaskinen.
Ugens menu
Mandag
Lun ret:
Braiseret oksetykkam i æble og mørk øl lage, hasselbagt kartoffel
Salater:
Bagt Hokkaido med rødkål
Grønkålssalat
Pålæg:
Flækærtepure
Champignonpate
Brød:
Madbrød, rugbrød
Tirsdag
Lun ret:
Rødbedesuppe med bacon og stegt rugbrød
Salater:
Spicy hvidkål beijin
Sort quinoa med bagte løg
Pålæg:
Kartoffelpandekager
Sprængt oksebryst
Brød:
Madbrød og rugbrød
Onsdag
Lun ret:
Cremet perlebyg med havtaskekæber
Salater:
Rosenkålssalat
Grønkålsråkost
Pålæg:
Blåskimmelost
Fisketerrin
Brød:
Madbrød & rugbrød
Torsdag
Lun ret:
Medister med sennepssauce og grønkålssalat
Salatbar
Pålæg:
Æg med mayonaise
Hummus
Brød:
Madbrød, rugbrød
Fredag
Køkkenet tryller
Økologi og bæredygtighed på menuen
Christina Søndergaard er leder af sundhedshusets storkøkken, som gik i drift den 2. januar 2023. Christina har tidligere stået for driften af køkkenet i to store sundhedshuse.