Kantinen

Kantinen kan anvendes af alle ansatte i Sundhedshuset.

Maden følger årstiderne og er min. 60% økologisk.

Kantinen kan benyttes mandag til fredag og har åbent 11.30-13.00. Der tilbydes en frokostbuffet med en lun ret, salater samt forskelligt pålæg. Buffeten koster 40 kr. Der kan betales med MobilePay.

Der er mulighed for at købe kaffe samt andre varme drikke til 8 kr. pr. kop. Der er koldtvandshaner med og uden brus, som gratis kan benyttes.

Egen medbragt mad må gerne spises i kantinen.

To Good To Go

Kantinen er nu klar med endnu et tiltag for at reducere madspild.

Mandag til torsdag fra kl. 13.30-13.40 og fredag fra kl. 13.00 til 13.10 har du mulighed for at køberester fra dagens buffet med hjem. Kantinen stiller overskydende mad på buffeten, og du fylder selv boksen med det du har lyst til.

Selve boksens pris afhænger af, hvilken størrelse du køber. Første gang du køber boksen inkl. Opfyldning af mad, er priserne:

  • Lille boks (920 ml): 55 kr.  - derefter koster lille "to good to go" 20 kr.
  • Stor boks (2 liter): 85 kr. - derefter koster stor "to good to go" 40 kr.

Mødeforplejning

Der er muligt at bestille forplejning til møder via kantinen. Det er også muligt at købe kaffe og te i automaterne i selvbetjeningskøkkenerne ved mødelokalerne. Selvbetjeningen består i, at man skal rydde op efter sig, og at brugt service skal sættes i opvaskemaskinen.

Ugens menu

Luk alle
Åben alle

Lun ret:

Braiseret oksetykkam i æble og mørk øl lage, hasselbagt kartoffel

Salater:

Bagt Hokkaido med rødkål 

Grønkålssalat

Pålæg:

Flækærtepure 

Champignonpate

Brød:

Madbrød, rugbrød

Lun ret:

Rødbedesuppe med bacon og stegt rugbrød

Salater:

Spicy hvidkål beijin

Sort quinoa med bagte løg

Pålæg:

Kartoffelpandekager

Sprængt oksebryst

Brød:

Madbrød og rugbrød

Lun ret:

Cremet perlebyg med havtaskekæber

Salater:

Rosenkålssalat

Grønkålsråkost

Pålæg:

Blåskimmelost 

Fisketerrin

Brød:

Madbrød & rugbrød

Lun ret:

Medister med sennepssauce og grønkålssalat

Salatbar

Pålæg:

Æg med mayonaise

Hummus

Brød:

Madbrød, rugbrød

                                                     

 Køkkenet tryller

Økologi og bæredygtighed på menuen

Christina Søndergaard er leder af sundhedshusets storkøkken, som gik i drift den 2. januar 2023. Christina har tidligere stået for driften af køkkenet i to store sundhedshuse.